Kolejna przygoda z gotowaniem. prosto z bloga Angie. Dzisiaj mam dla was nowe tłumaczenie przepisu - Precle w kształcie Nut. Wiecie zapewne, że serialowa Angie założyła specjalnie na rzecz jej nowego programu " Gotuj z Angie " bloga. Bardzo się z tego powodu cieszę, ponieważ mam więcej materiałów na posty.
TŁUMACZENIE WYKONAŁ LEON VERDAS DLA BLOGA VILOVERS POLSKA
Witam, dziś chciałabym spróbować przygotować przekąski w formie notatki, jestem pewna, że Violetta będzie szczęśliwa. To doskonale odzwierciedla jej miłość do muzyki.
SKŁADNIKI:
- 4 opakowania po ciastek gotowych
- 300 g sera edamer
- 6 plasterków szynki gotowanej
- 6 plasterków grillowaną cukinią
- 1 żółtko do posmarowania
PRZYGOTOWANIE:
Zobaczmy jak trzeba zrobić : najpierw włączyć piekarnik na 190 stopni. Rozwinąć ciasto i całość rozwałkować.Weź kolejny kawałek ciasta francuskiego z jajkiem i spennello - Ja szczerze czuję się trochę jak malarka. Teraz kładę ser na ciasto, a następnie dodaję szynkę. Następnie tą samą czynność powtarzamy ale z cukinią i pozostałością sera. Objąć całość ciasta francuskiego, a następnie wyciąć to w kształcie nut, z tego ciasta tworzymy notatki muzyczne.
Pomaluj jajkiem nutki i posyp częściowo makiem. Na koniec umieszczony w piecu w temperaturze 190 ° C przez 18-20 minut, aż do zarumienienia się precli . Ten szczególny przepis wymyśliła Olga, to był świetny pomysł ( jak zawsze ). Wezmę kilka pasków i wykonuję z octu ba-samico rysunek z nutami , piękny klucz wiolinowy i kilka innych wskazówek tu i tam, a następnie umieścić swoje precle na talerzu: czy to nie jest piękne?
Jak myślcie czy będzie zadowolona Violetta, która kocha muzykę tak bardzo,jak to danie? Daj mi znać, jeśli precle w kształcie notatki wyszło ci pyszne. Do zobaczenia. Całuję was wszystkich.
Zakaz kopiowania Powyższych treści!!!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nasza redakcja liczy, że podobał wam się post zamieszczony powyżej. Pamiętajcie, w komentarzach możecie przesyłać nam opinie, pytania do naszej redakcji i nowe sugestie na kolejny post. To wszystko robimy dla was, dla kochanych Vilovers…