TŁUMACZENIE ZROBIONE ZOSTAŁO PRZEZ LEONA VERDASA DLA BLOGA VILOVERS POLSKA. ZAKAZ KOPIOWANIA.
"Cześć chłopaki z twojego Angie! Dziś, dla mojego gotowania blogu pomyślałem, że przygotuje coś taaak smaczne: Chcę spróbować zrobić włoską potrawę, na caprese w szybie! To sa przepis świeży i radosny jak Frederick ... Chcę zadedykować mu bardzo lubię jego charyzmy zwłaszcza gdy śpiewała Luz Kamera Akcja!"
SKŁADNIKI:
- 2 mozzarella
- mleko
- sól
- pesto
- Z chleba zrobić grzanki
- posiekane pistacje
PRZYGOTOWANIE:
Najpierw musimy obrać pomidory, które nie jest tak proste jak się wydaje!
Ale jest sztuczka, że odsłonięty Olga: trzeba wpływać przekroczyć pomidora na dole, zanurzyć go we wrzącej wodzie przez około 30 sekund, a następnie w wodzie z lodem na 1 minutę!Skórka pomidora, tak zmiękczony, to może być usunięte z łatwością!
Pokrój obrane pomidory w kostkę prawie zgnieciony, usuwając nasiona - nawet tutaj maluchy muszą dorosłych o pomoc - Salo je i pozwól im dobrze odsączyć.
Tymczasem cięcia mozzarella na kawałki i przy pomocy małego mleka (około 2 lub 3 łyżki) warkot, aż do uzyskania kremowej konsystencji.
Gdy pomidory są dobrze osuszone, przekazać je w 3 szklanki i niech cool.
Następnie dodać śmietanę i ser mozzarella pełną warstwą pesto.
caprese w bicchiereQuindi pozwolić odpocząć w lodówce przez jedną godzinę.
Przed podaniem okulary, urządzone je z liści bazylii, posiekanych pistacji i niektórych tosty tosty.
Cześć chłopaki, dajcie mi znać, jeśli udało ci się z caprese w szkle, a jeśli masz jakieś sugestie napisz do mnie!
Całuję wszystkich. Do zobaczenia!
Może spróbuję zrobić :)
OdpowiedzUsuńWpadniesz?
Link: http://peytonlistpoland.blogspot.com/