
TŁUMACZENIE ZROBIONE ZOSTAŁO PRZEZ LEONA VERDASA DLA BLOGA VILOVERS POLSKA. ZAKAZ KOPIOWANIA.
"Cześć chłopaki z twojego Angie! Dziś, dla mojego gotowania blogu pomyślałem, że przygotuje coś taaak smaczne: Chcę spróbować zrobić włoską potrawę, na caprese w szybie! To sa przepis świeży i radosny jak Frederick ... Chcę zadedykować mu bardzo lubię jego charyzmy zwłaszcza gdy śpiewała Luz Kamera Akcja!"
SKŁADNIKI:
- 2 mozzarella
 - mleko
 - sól
 - pesto
 - Z chleba zrobić grzanki
 - posiekane pistacje
 
PRZYGOTOWANIE:
Najpierw musimy obrać pomidory, które nie jest tak proste jak się wydaje! 
Ale jest sztuczka, że odsłonięty Olga: trzeba wpływać przekroczyć pomidora na dole, zanurzyć go we wrzącej wodzie przez około 30 sekund, a następnie w wodzie z lodem na 1 minutę!Skórka pomidora, tak zmiękczony, to może być usunięte z łatwością! 
Pokrój obrane pomidory w kostkę prawie zgnieciony, usuwając nasiona - nawet tutaj maluchy muszą dorosłych o pomoc - Salo je i pozwól im dobrze odsączyć. 
Tymczasem cięcia mozzarella na kawałki i przy pomocy małego mleka (około 2 lub 3 łyżki) warkot, aż do uzyskania kremowej konsystencji. 
Gdy pomidory są dobrze osuszone, przekazać je w 3 szklanki i niech cool. 
Następnie dodać śmietanę i ser mozzarella pełną warstwą pesto. 
caprese w bicchiereQuindi pozwolić odpocząć w lodówce przez jedną godzinę. 
Przed podaniem okulary, urządzone je z liści bazylii, posiekanych pistacji i niektórych tosty tosty. 
Cześć chłopaki, dajcie mi znać, jeśli udało ci się z caprese w szkle, a jeśli masz jakieś sugestie napisz do mnie! 
Całuję wszystkich. Do zobaczenia!
Może spróbuję zrobić :)
OdpowiedzUsuńWpadniesz?
Link: http://peytonlistpoland.blogspot.com/