tag:blogger.com,1999:blog-1724295747875076605.post1385311213555129169..comments2023-09-26T14:57:07.202+02:00Comments on Vilovers Polska: Creme Brulee- Danie typowo Argentyńskie Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/03027371361730619004noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1724295747875076605.post-29932489259631317852014-05-11T13:01:53.424+02:002014-05-11T13:01:53.424+02:00Pycha! Wiele przepisów, a tak mało czasu xd Tortil...Pycha! Wiele przepisów, a tak mało czasu xd Tortille robię we wtorek, a to spróbuję w weekend za tydzień :-) Ale tą wodę gdzie wlać, bo nie za bardzo rozumiem? Do tych naczyń gdzie krem? W piekarniku to się na blachę żaroodporną kładzie, tak?Jakie foremki muszą być do tego kremu? Skomplikowane, ale na pewno spróbuję :-)Patuu https://www.blogger.com/profile/09492010629362685677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1724295747875076605.post-67681697481908886692014-05-11T12:57:10.978+02:002014-05-11T12:57:10.978+02:00Ten komentarz został usunięty przez autora.Patuu https://www.blogger.com/profile/09492010629362685677noreply@blogger.com